+36 20 8232 878 toth.rudolf@rotte.hu

Ágyfejvégek, háttámlák

Ágyfejvégek, háttámlák

Az ágynak és a szobának is igazi éke egy szép kárpitos fejvég

Lenti képek az általunk gyártott Chamambra kárpitos ágyfejvégeket mutatja be. Mintától függően egyedi méretekben vagy kapcsolók, dugaljak, éjjeli lámpák helyének kialakításával is kérhetőek.

Szállodai felhasználás során a fejvégeket érdemes a falra rögzíteni, hogy az ágyakat szabadon lehessen mozgatni. Ilyenkor ékléccel rögzítjük a fejvéget a falra. Másik megoldás, hogy a fejvég közvetlenül az ágyhoz kapcsolódik. Ebben az esetben két egyszemélyes ágy nem húzható szét egymásból.

King fejvég

King fejvég

Semmi sem képviseli jobban a luxust, mint a bőségesen párnázott King fejvég. Nagyvonalú eleganciát ad ennek az ágynak az a kézi tűzési technológia, amely folyamat kimunkált artizán technológiát tartalmaz.

Magnific fejvég

Magnifique fejvég

Finom alakzatok, delikát textúra és szerkezetkialakítás. A Magnifique mögött álló kézi munka a finom lágyság, a gyengéd érintés és a stílusvarázslat szimbóluma. A kiváló alvásélményért és az igazán pihentető kikapcsolódásért.

Stripe fejvég

Stripe fejvég

Egyszerű kifinomultság. Klasszikus, semleges, téglalap alakú, mégis csúcskategóriás dizájn erőteljes karakterisztikával. A Stripe sokféle hálószobai stílust és termékszemélyiséget hordoz, ha különböző anyagpárosítással és kárpitokkal kombinálják.

Lounge fejvég

Lounge fejvég

Kortárs design, minimalista letisztultság. A tiszta geometriai vonalvezetésű fejtámla friss, visszafogott érzetet kelt. A legjobb minőségű anyagok prémium szintű kényelmet biztosítanak, amelyet még soha nem tapasztalt.

Afrodité

Aphrodite fejvég

Az Aphrodite fejvég, akár a szerelem, a szépség, az élvezet és a szenvedély ókori görög istennője, arisztokratikus kinézetű, amely esztétikailag és minségileg is megállja a helyét az elegáns hálószobában. A fejvég gyönyörű kárpitozása artizán kézi munka eredménye.

Millenium fejvég

Millenium fejvég

Elbűvölő avantgárd dizájn. Lenyűgöző kárpitozás, amely eleganciát, barátságosságot és pazar hangulatot áraszt. Kidolgozott és elbűvölő kárpitozás. A belső terek abszolút királya vagy királynője.

Éclaire fejvég

Keményfa és puha textil házassága. Éclaire az intelligens minimalizmus kiemelkedő szimbóluma, merész, ugyanakkor modern. Az Éclaire ötvözi a bükkfát a textil selymes simaságával, amely párosítás napjainkban egyre népszerűbb.

Éclaire Deluxe fejvég

Vaktűzött kárpitozott fejvég a hangulatos hálószoba csábításáért. Az Éclaire Deluxe a fent említett Éclaire vaktűzött változata. Bonyolult mikrostruktúrával és veleszületett természetes magnetikussággal rendelkezik, mivel ez a párosítás manapság nagyon népszerű.

Manhattan fejvég

Manhattan fejvég

A kecses finomság és a fenséges egyszerűség ötvözete. Mindig készen áll arra, hogy otthona belső terének csillogást adjon, és olyan miliővé varázsolja, amely egy pillanat alatt elállítja Ön és vengédei lélegzetét. Klassz, divatos eleganciát közvetít.