+36 20 8232 878 toth.rudolf@rotte.hu

Egyedi bútorgyártás

Egyedi bútor gyártás – szálloda bútor

A Rotte Group Kft. boxspring ágyak, matrac és textil termék gyártás mellett, rendelkezik fa és fém megmunkáló üzemekkel. Melyek összehangolt együttműködése lehetővé teszi, hogy eredményesen, gyorsan és kiváló minőségben szállítsunk egyedi hotel bútort partnereink számára.

Termék minőségünket és termelékenységünket a szakképzett és összeszokott asztalos csapatoknak, hatékony tervezésnek, és modern asztalos, és lapszabászati eszközöknek köszönhetjük.
Hotel bútor gyártásunk jellemzően project jellegű, tehát minden hotel bútor megrendelésünk egyedi jellegű a 10 szobás kis családi panzióktól az 400 szobás fővárosi szállókig.
Köszönve fa és fém üzemünknek és képzett csapatunknak mint a gyártás és tervezés területén, különleges egyedi megoldásokat akadály nélkül valósítunk meg.

A szállodabútor gyártás egy speciális felkészülést, és tervezési ismereteket igénylő terület. Fontos a szoba méretéhez optimális bútorméret csakúgy mint az elegancia és funkcionális tartalom. Alapvető igény a szállodabútorok speciális igényszintjének megfelelő minőség és ergonómiai kialakítás. Mivel ezen követelményeket párosítani kell a maximális helykihasználással.

A tervezéstől a megvalósításig segítjük megrendelőink munkáját egy, a minden kényelmet kiszolgáló szálloda kialakítása során. Igény esetén helyszíni felméréssel, tanácsadással, egyedi belsőépítészeti látványtervek készítésével.

Belsőépítészekkel együttműködve minden egyes esetben egyedi, az adott szobának megfelelő bútort készítünk.

Amiért egy egyedi bútor jobb, mintha mindent bútorboltból vásárolna.

Az egyedi bútorok tökéletesen illeszkednek.
Így ki lehet használni azokat az eddig üres részeket, sarkokat, aszimmetrikus tereket, melyekhez elhelyezkedésük miatt szinte lehetetlen megfelelő készbútort találni.

Stílus és egyéniség egyedi bútorral.
Hogy szállodája kitűnjön a tömegből sok egyéb mellett érdemes a szobáinak, közösségi tereinek is tükröznie az egyediséget. Ha szeretné a berendezésben is megvalósítani önmagát, és kifejezni a személyiségét, az egyedi bútor tökéletes választás.

Az anyagokat egyéni igényekre szabottan lehet megválasztani!
Nem kell utánajárni, hogy mi az OSB, az MDF, a HDF, vagy az anyag hullámosodásakor szembesülni vele, hogy silányabb minőségű alapanyagot kapott.

Egyedi terveivel, ötleteivel keressen bennünket elérhetőségeink egyikén.