+36 20 8232 878 toth.rudolf@rotte.hu

Szállodai függönyözés

Szállodai függönyözés

Függöny

Szállodai szobák, Lobby, étterem, közösségi terek függönyözése. Kérje tanácsadásunkat és egyedi kedvezményes ajánlatainkat. Komplex szállodai enteriőr tervezése esetén a design összehangolása természetesen a szolgáltatásunk része. Leggyakoribb megrendelői igényünk egy projekten belül a fényáteresztő-, valamint a black-out függönyök, díszpárnák és ágysálak gyártása. Saját varrodánk igényes megoldásokkal készíti textiltermékeinket egyedi méretekben…

Karnis

A karnis kiválasztásánál a praktikumra és az esztétikumra egyaránt figyelmet kell fordítani. Kínálatunkban számtalan karnisvariáció található, oldalfali, mennyezeti és rejtett típusok közül válogathat. A megszokottól eltérő esetekben is megoldást nyújtanak így nem kell feldarabolni a függönyt, mert a sírrendszer lehetővé teszi, hogy az egész karnis hosszúságában végig lehessen húzni a függönyt.

Méretezés, hosszúság, szélesség

A függöny hosszúságának megválasztásánál vegyük figyelembe, hogy mi kerül az eblak elé. Ha bármi teszünk az ablak alá akkor érdemes a radiátorig érő méretet választani. Ha viszont elég tér áll a rendelkezésünkre, akkor elegánsabb hosszú textilt érdemes használni. A szélesség meghatározásánál a nyílászárók és az oldalfalak mérete, a textil mennyisége és a stílusa a döntő.