+36 20 8232 878 toth.rudolf@rotte.hu

Hotel Fit Out

Fit Outaz ötlettől a telepítésig egyetlen megbízható szállítótól

Fit out – az ötlettől a telepítésig egyetlen megbízható szállítótól

Fit out – az ötlettől a telepítésig egyetlen megbízható szállítótól. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinknek kulcsrakész megoldást kínálunk, hogy az egész folyamat sokkal gördülékenyebb legyen. Megtervezzük és legyártjuk bútorait, valamint beszerezzük és összehangoljuk az összes berendezését, szerelvényét és felszerelését. A kulcsrakész megoldás azt jelenti, hogy teljes ellenőrzést tudunk fenntartani az összes projektje felett, biztosítva, hogy a felszerelések és a felújítások időben és a költségvetésben befejeződjenek.

Szállítás

Annak érdekében, hogy új bútorai kifogástalan állapotban érkezzen meg Önhöz, elkötelezett szállítócsapatunk gondosan becsomagolja, hogy az tökéletes állapotban maradjon a szállítás során.

Telepítés

Saját, tapasztalt szerelő csapataink a legmagasabb színvonalon szerelik össze bútorait, hogy azok maximálisan megfeleljenek az Ön igényeinek.

Projektmenedzsment

Felügyeljük a gyártási folyamat minden szakaszát, a tervezés korai szakaszában történő véglegesítésétől egészen a gyártási és telepítési folyamatokig. Végső célunk, hogy az Ön szállodafelújítási projektje a lehető legzökkenőmentesebben menjen végbe.