+36 20 8232 878 toth.rudolf@rotte.hu

Tervezés

CAD bútortervezés

Bútortervezőink együttműködnek a megrendelővel, hogy kifejleszthessék a vendégszerető vendéglátótereket. Tervezőink a Solidworks CAD csomagot használják, hogy olyan kivitelezhető formaterveket állítsanak elő, amelyek gyönyörűek és egyben praktikusak.

v

Anyagok és színek

A megfelelő anyagok és színek kiválasztása döntő fontosságú a szállodai bútorok gyártásánál. Szakembereink segítenek a választásban, hogy a legyártott hotel bútorok lenyűgözzék a vendégeit és azok kiállják az idő próbáját.

Ha minket fog megbízni akkor bútoraink minden esetben meg fognak felelni az Ön egyedi igényeinek.

Tervezési mintadarabok

A szállodai felújításnál is fontos, hogy a megrendelő a saját szemével láthassa miből fognak készülni a bútorai. Ezért a tervezés során minden általunk használt anyagból tudunk szín és fogásmintát biztosítani.

Jóváhagyási folyamat

Miután bútorgyártó mérnökeink kifejlesztették, az egyes darabok szigorú jóváhagyási folyamaton mennek keresztül, mielőtt a gyártás végleges jóváhagyása megtörténne.

Gyártás

Saját gyártás

Cégcsoportunkhoz tartozó fa, fém, kárpitos, dekorációs üzemeink és matrac gyárunkban mindent meg tudunk valósítani ami egy sikeres szálloda berendezéséhez szükséges lehet.

Több mint 250 szakképzett elkötelezett munkatársunk minden nap azért tevékenykedik, hogy maximálisan eleget tudjunk tenni partnereink bizalmának.

Versenyképes árképzés

A jól megtervezett bútorgyártási folyamatok és a központi magyarországi helyszín lehetővé teszi számunkra, hogy versenyképes árakat kínáljunk partnereinknek.

Elkötelezettségünk, hogy a legtartósabb anyagokat és a legmodernebb gyártási technikákat használjuk.

Ez azt jelenti, hogy nem mindig leszünk a legolcsóbb gyártók, de minden bizonnyal a legjobb ár-értéket kapja tőlünk.

Rövidebb átfutási idők

A termelési folyamat irányításának köszönhetően a szoros időkeretben dolgozunk. Tudjuk, mennyire fontos a bútorok átadása, amikor szüksége van rájuk.

Megértjük, hogy egy hotel berendezés, felújítás projektekben sok tényező figyelhető meg – és együtt kell működnünk, és rugalmasnak kell lennünk. Azt is tudjuk, hogy a szálloda felújításakor az idő pénz – és a szobáknak gyorsan vissza kell jutniuk a hálózatba, minimális kieséssel, hogy minden zavartalanul tudjon tovább működni.

Minőségbiztosítás

Képzett szakembereink elkötelezettek a kiváló minőségű szállodai bútorok gyártásában, amelyek alkalmasak minden vendég igényének kielégítésére.

Alapos minőség-ellenőrzési folyamatunk van annak érdekében, hogy a gyárunk elhagyása előtt mindent ellenőrizzünk és jóváhagyjunk.

Annyira magabiztosak vagyunk a kivitelezésünk minőségében, hogy hosszú garanciaidőt vállalunk a hotel bútorainkra.

Tapasztalt szerelőcsapatok

Csomagolás és szállítás

Logisztikai csapatunk gondoskodik arról, hogy biztonságosan és tökéletes állapotban érkezzenek meg a termékeink.

Amikor arra lehetőség van teljesen összeszerelt állapotban érkeznek ezzel is gyorsítjuk az átadás folyamatát.

Gyors, tapasztalt szerelők

Szerelőink nagy tapasztalattal rendelkeznek a bútorok beszerelésében, miután több száz projektet hajtottak végre Magyarországon és Európaszerte. Ők megértik, mennyire fontos a napi menetrend, hogy gyorsan elérhetővé tegyék a szobákat – ezzel minimális zavart okozva a szálloda más területein.

Szerelés

Amint lehetőségünk adódik igyekszünk minden munkát elvégezni a szobákon, hogy később elkerüljük a többi vendég zavarását. Szerelőink a gyors és hatékony munkához minden szükséges eszközzel rendelkeznek. Így, ha bármilyen helyszínen megoldható problémába ütköznek azt hatékonyan és gyorsan el tudják hárítani.

Szálloda berendezés, felújítás.

Projektmenedzser

Úgy véljük, hogy a folytonosság fontos, ezért minden egyes projektnek van egy saját projektmenedzsere, aki a projekt teljes időtartama alatt az Ön kapcsolattartója lesz.

A projektmenedzser létrehoz egy projekt időzítési tervet; majd ő gondoskodik a tervezésről, gyártásról és telepítési folyamatokról annak érdekében, hogy a szállodai felújítási projekt minden szakaszának zökkenőmentesen és időben elkészüljön.

Rugalmasság és rugalmasság

Megértjük, hogy rugalmasnak kell lennünk, és az időzítésünk megváltoztatására törekszünk, ha a projekt más elemei azt megkívánják.

Helyszíni felmérés

A projektmenedzsereknek szükségük van a részletes szobai felmérések elvégzésére. Ha a távolság miatt ez nehezen megoldható akkor ezt alaprajzok és fotók alapján végzi.

A mérési dimenziók mellett a helyiségfelmérések lehetőséget nyújtanak arra is, hogy a potenciális problémákat korai szakaszban azonosítsák, így elkerülhetők vagy tervezhetők.

Szobaelrendezés és tervezés

Szobaelrendezési szolgáltatást is biztosítunk annak érdekében, hogy a lenyűgöző, új bútorok tökéletesen illeszkedjenek a helyiségbe.

A projektmenedzser együttműködik Önnel, hogy optimalizálja a rendelkezésre álló helyet minden szobában, hogy biztosítsa a lehető legjobb elrendezést.

 

Kulcsrakész FF & E megoldás

Projektmenedzsment csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik a fővállalkozók mellett végzett munkában, hogy teljes körű FF & E megoldásokat kínáljon a szállodája berendezéséhez.

Tervező csapataink gyorsan dolgozik a legjobb megoldások létrehozásában – és a saját gyártási kapacitásunk nagy kapacitást és rugalmasságot kínál partnereinknek.