+36 20 8232 878 toth.rudolf@rotte.hu

Tangens

Previous slide
Next slide

A TANGENS egy irodabútor rendszer, amely a mai körülmények és a gyorsan változó munkakörnyezet nyomán született. Célunk, hogy az otthoni iroda kényelmét a kortárs agilis munkaterülethez szükséges modularitás mellett fenntartható megközelítéssel ötvözzük.

FENNTARTHATÓSÁG

Hosszú távon – ez a produkció mottója. A minőség, a tartósság, a fenntarthatóság és a hosszú távú tervezés kulcsfontosságú tényezők voltak a gyártás során. A természet tisztelete, a fenntartható anyagok használata, az újrahasznosítás és a körforgás mind fontos értékek számunkra. A kiváló minőségű anyagok ellenállnak az állandó terhelésnek, a Cotangens-t úgy tervezték, hogy bármilyen kültéri időjárásban kitartson. A fenntartható anyagok használata a jövő iránti tiszteletet és a természet erejét mutatja.

 

ERGONÓMIA

A kollekciók egyénnek és közösségnek egyaránt készültek, erős karakterrel, de végtelen változatossággal.

Ülőbútor elemeinkre kiemelt figyelmet fordítottunk. A kemény, feszített ülőfelületek és a megnövelt ülésmagasság egyaránt optimális a koncentráció megőrzésében, és megtámasztja testünket. Mindannyian különbözőek vagyunk: a széles ülőfelületek minden testalkathoz kényelmesek, és a kiegészítő párnák széles választékával könnyen hozzáigazíthatók.

MODULARITÁS

A könnyű variálhatóság miatt a Tangens és a Cotangens ideális felszerelés a közösségi terekhez minden alkalomra: agilis munkaterületek, szállodai előcsarnokok, hangulatos kávéterasz, lounge bár a kertben. Minden alkalom más és más – a Tangens vagy Cotangens segítségével könnyű megtalálni a megfelelő beállítást, mivel ezek könnyedén változtathatók. Bármi legyen is a választás, az elemek harmonizálni fognak a gondosan összeillesztett színpalettával és szerkezetileg illeszkedő dizájnjukkal.

IHLET

A Tangens Concept az emberi kapcsolatok értékére fókuszál a mai megváltozott körülmények között.

Olyan régóta hiányolt értékek, érintés, ölelés és emberi kapcsolatok, amelyek a bútorelemek jellemzőiben és részleteiben nyilvánulnak meg. A finom anyagokat körbeölelő íves csőváz a hagyománytiszteletről szól, a grafikai Bauhaus világot idézve.

A világjárvány utáni korszakra közösségi tevékenységünk jelentősen átterelődött a szabadba, a Cotangens egy bútorcsalád, amelyet ez a változás ihletett. Tangens alkalmazkodik a modern munkahelyi és közösségi környezethez.

 
Előző
Következő

TANGENS otthoni irodai kollekció

A TANGENS a mai körülményekre és a gyorsan változó munkakörnyezetre épülő irodabútor rendszer. Célunk, hogy az otthoni iroda kényelmét a modern, agilis munkaterülethez szükséges modularitás mellett fenntartható megközelítéssel ötvözzük.

COTANGENS kültéri kollekció

A TANGENS egy irodabútor-rendszer a mai körülmények és a gyorsan változó munkakörnyezet nyomán. Célunk, hogy az otthoni iroda kényelmét a kortárs agilis munkaterülethez szükséges modularitás mellett fenntartható megközelítéssel ötvözzük.