+36 20 8232 878 toth.rudolf@rotte.hu

Szállodai boxspring ágyak

Több mint 30 éves tapasztalattal a hátunk mögött, büszkék vagyunk arra, hogy prémium minőségű szállodai bútorok, ágyak és matracok gyártásával szolgálhatjuk ki partnereinket. Termékeinket úgy terveztük, hogy megfeleljenek a legmagasabb szállodai elvárásoknak, biztosítva vendégei számára a tökéletes pihenést és kényelmet.

Boxspring ágyaink elegáns kialakítása és kiváló minősége garantálja, hogy szállodája kiemelkedjen a versenytársak közül. Minden ágyunkat és matracunkat gondosan válogatott anyagokból készítjük, figyelembe véve a legújabb ergonómiai kutatásokat, így biztosítva a maximális alváskomfortot.

Fedezze fel széles termékkínálatunkat, és találja meg azokat a megoldásokat, amelyek tökéletesen illeszkednek szállodája stílusához és vendégei igényeihez. Válasszon minket, és tegye szállodáját a pihenés és luxus szinonimájává!

Box-Eco

ECO BOX ÁGY

Rugó nélkül készülő, merev fekvőrésszel és oldalfallal. Magasság 18 cm, OSB lemez oldalas típus, fenyőfa váz adja a masszív alátámasztást, filc takarással, kárpitozott felülettel.
Steppelt beige vagy bamboo szövettel, 6 db választható lábbal.

BOXSPRING ÁGY

Magasság 20 cm, kemény (rétegelt lemez) oldalas típus, favázba ültetett bonellrugó váz, filc takarással, kárpitozott felülettel.
Szabadon választott vagy vevő által biztosított bevonószövet kárpitozás, tükörbetét varrással, plusz 2 cm hab felülettel, választható lábbal.

Plan-Galant

GALANT ÁGY

Szabadon választható 20–32 cm közötti magasság, mely segít a bútorok, egymáshoz illeszkedő, egyenletes magasságának kialakításában.
Kemény (rétegelt lemez) oldalas típus, favázba ültetett bonellrugó váz, filc takarással, kárpitozott felület.

boxspring ágy
boxspring ágy matraccal
boxspring ágy ágynemű
boxágy

boxágy ágynemű

Elektromos boxspring ágy


Teljes magasság 32 cm ami két részből tevődik össze. Az alsó szerkezet tartja a mozgató motort, a táskarugós felső rész szolgálja a fej és lábemelést.

Az ágy készülhet a kínálatunkból szabadon választott vagy vevő által biztosított bevonószövet kárpitozással.

A vezeték nélküli távirányító igazán komfortossá teszi az ágy használatát.

Ajánlott szállodai lakosztályokba.

Felhasznált alapanyagok

rétegelt lemez

Rétegelt lemez

Az ágyak vázszerkezetét alkotó rétegelt lemezek alaktartóak, zsugorodásuk a természetes fáénál kisebb. A súly és a szilárdság ideális kapcsolata növeli a teherbírást. Kiváló a kopási ellenállásuk és rendkívül magas hajlítási szilárdsággal rendelkeznek. Higroszkópos tulajdonságai a természetes fához hasonlóak.

bonell rugók

Bonell rugó

Az ágyakban található bonell rugózat különlegesen edzett német acélból készül, mely páratlan rugalmasságot és hosszú élettartamot biztosít. Ez garantálja, hogy a rugó ezen tulajdonságai hosszú évek intenzív használata után is megmaradnak.

ZIP & LINK FUNKCIÓ

ZIP & LINK FUNKCIÓ

Két egyszemélyes ágy franciaággyá alakításánál fontos, hogy az ágyak stabilan rögzítve legyenek egymáshoz. Minden termékünk előkészítve, az akár utólagos könnyű beszereléshez.
Működtetése egyszerű. Az ágyak alján elhelyezett rögzítők egymásba csúsznak és fixen rögzülnek. Feloldása kiemeléssel lehetséges, kivédve a véletlenszerű szétcsúszás lehetőségét.

Textilbőr

Az állati eredetű bőrök méltó versenytársa, mely teljes mértékben megközelítik a valódi bőr tulajdonságait. Zárt szerkezete miatt jó vízálló képességgel rendelkezik. Ápolása, kezelése egyszerű. Egyes színek textil alapra kasírozott felülettel érhetők el.

komforthab

Komforthab

A szerkezetében jelenlévő légbuborékok sokasága miatt a rajta ülő vagy fekvő test párolgását nem akadályozza. Beborítja az ágyat mind a függőleges, mind a fekvő felületen, ezzel biztosítja a lágy felületet, a tompa éleket. Szerepe a kárpitozás folyamatában a fa egyenetlenségeinek kiküszöbölése, kellemes formák kialakítása.

filc

Tűzött nemez (filc)

A speciális eljárással készült tűzött nemez, keménysége hozzájárul az ideális gerinc alátámasztáshoz. Kialakításánál fogva igen jól szellőzik és növeli a matrac stabilitását és élettartamát.

Bükk tömör sarokfa

Beépített tömör bükkfa sarokfa ami a lábak szilárd rögzítését biztosítja. Növeli a boxspring ágyak stabilitását a nagyobb oldalirányúmozgásokkal szember.

Kárpitszövet

Szabadon választott vagy vevő által biztosított bevonószövet kárpitozással, tükörbetét varrással. A közel 60 féle szövetkínálatunkból vagy a vevő által biztosított szövet esetében ékhab kerül beépítésre, mely védi a kárpitot, a felső, vízszintes fa élek mentén. Így növelve a szövet élettartamát

Tükörbetét varrás

A bevonószövet kárpitozás minden esetben tükörbetét varrással készül, szabadon választott vagy vevő által biztosított szövet használata esetén.